Detta är vår meny under dessa svåra tider. Menyn innefattar både takeaway och att äta här, men vi har tyvärr fått skära ner på vår meny. Ni kommer självklart att kunna äta vår populära kaisekimiddag på helger men då vill vi gärna att ni bokar via hemsidan eller alt ring ner till restaurangen. Vi håller alla rekomendationer från folkhälsomydigheten och detta håller vi hårt på. Vi kommer även att ta bort bord från vår serveringsyta så att det är minst 1 m mellan varje bord enligt rekommendation. Hoppas vi ses och att vi kan rida ut vågen tillsammans.

SUSHI MORIAWASE 

10 BITAR

135:-

4 uramaki, 6 nigiri

15 BITAR

175:-

4 uramaki, 4 hosomaki, 7 nigiri

30 BITAR

350:-

8 uramaki, 8 hosomaki, 14 nigiri

SASHIMI MORIAWASE

10 BITAR

195:-

15 BITAR

235:-

CHIRASHI SUSHI 

185:-

10 bitar fin skuren fisk på en risbädd med pickles

LAX SASHIMI I PONZUSÅS 6 BITAR

125:-

Agead lax som serveras i en syrlig ponzusås

TSUKEMONO

75:-

En variation av picklade delikatesser

EDAMAME

65:-

med flingsalt och teriyakisås

MISOSOPPA

55:-

Vit misopasta med dashi, fylld med tofu och vårlök samt sjögräs

SJÖGRÄSSALLAD

65:-3 olika sorters sjögräs som har marinerats i en teriyaki vinägrett, toppad med friterad lotusrot och tångkaviar

TAKE AWAY FRÅN KÖKET HELA DAGEN

LAX TERIYAKI DON

125:-

Stekt lax med teriyakisås på en risbädd, samt pickles

KATSU DON

125:-

Panko friterad fläskkotlett med spetskål, detta serveras på en risbädd samt pickles.

VEGGIE DON

115:

Stekta och friterade grönsaker på en risbädd samt pickles.

BENTOBOX

140:-

Bentobox av dagens lunch samt 4 bitar sushi.

GYOZA 4/6 ST

95:-/105:-

4 st: 2 st räkor samt 2 st vegetariska, gjord på portobellosvamp. Serveras med sesamvinägrett

6 st: 2 räkor, 2 portabello samt 2 st med jordärtskocka med ingefära

MISO TORSK

130:-

4 dagars miso marinerad torsk som serveras med oshinko pickles

TEMPURA 4/8 ST

120/230:-

4st: 2 räkor och 2 grönsaker

8st: 4 räkor och 2 grönsaker

detta serveras med hemmagjord dashi, riven ingefära samt rättika

ALLA RÄTTER SEVRERAS MED RIS OCH PICKLES